دانش به معنای شمولیت مباحث علمی و آکادمیک در کنار باورهای عینی برای مدیران و کارآفرینان امری حیاتی و ضروری میباشد. زیرا به ایشان کمک میکند تا تصمیمات بهتری بگیرند، فرآیندهای تجاری، مدیریتی، مالی، منابع انسانی، فنآوری و … را بهبود بخشند و مشکلات پیچیده را حل کنند. دانش را میتوان از طریق آموزش، تجربه یا تحقیق و تعامل با دیگران به دست آورد.
با رشد شرکتها و به کارگیری روشهای علمی و پیشرفته برای اداره آنها، به صورت طبیعی رقابتها برای ایشان پیچیدهتر شده است. مدیران و کارآفرینان موفق ترکیبی از تجربه عملی و آموزش آکادمیک را دارند، که این میتواند شانس موفقیت آنها را به صورت تصاعدی افزایش دهد.
دانش شامل یادگیری رسمی یا غیررسمی و همچنین بینشهایی است که از روندها و تجربیات زندگی بدست میآوریم. اگر پایه دانشی محکمی داشته باشید، احتمالاً از متغیرهای پیچیدهای که میتوانند بر رشد سازمان شما تأثیر بگذارند آگاه میشوید. این به شما امکان میدهد تصمیمات بهتری بگیرید تا شانس موفقیت خود را افزایش دهید. این امر اهمیت دانش در مدیریت وکارآفرینی را برجسته میکند.
در حالی که انواع مختلفی از روشهای مدیریت بر سازمان و شرکت در جهان وجود دارد، میتوان مدعی شد که وجه مشترک اغلب مدیران و کارآفرینان این است که آنها میخواهند با تحقق ایدههای خود جهان را به مکانی بهتر برای زندگی انسانها تبدیل کنند، خب تا اینجای کار همه چیز عالی است، حالا این مدیران و کارآفرینان دانش را از کجا بدست میآورند تا ایدههای خود را به واقعیت تبدیل کنند؟ بدیهی است که تا زمانی که ایده به مرحله اجرا نرسد فاقد قدرت تاثیرگذاری در جوامع بشری خواهد بود.
تحصیلات دانشگاهی میتواند برای توسعه شایستگیهای مدیران و کارآفرینان بسیار اثربخش باشد . ولی آیا همه مدیران و کارآفرینان میتوانند در کنار چالشهای بعضا نفس گیر کسبوکارها به تحصیلات آکادمیک هم بپردازند. قطعا پاسخ این سئوال منفی است.
تحقیقات بر نقش آموزش و دانش در مدیریت و کارآفرینی تاکید بسیاز زیادی نموده است.
دانش فرصت هایی را برای تغییرات تکنولوژیکی ایجاد میکند که میتواند منجر به رشد سازمانی شود این دانش از منابع مختلفی مانند سازمانهای بزرگتر، مؤسسات تحقیقاتی، فعالیتهای تحقیق و توسعه و غیره ناشی میشود.
در باشگاه مدیران و کارآفرینان مثلث تدابیر لازم برای بهره مندی اعضا از دانش و آموزشهای کاملا کاربردی در کنار یکدیگر اندیشیده شده است.
بدون دیدگاه